NjurpajNjurpaj


Min man håller i ett projekt som heter Njurpaj.
Från början var det en Facebook-grupp där njursjuka och dess anhöriga kunde möta och diskutera med andra i samma situation.
Nu har han tagit ett steg till och vill upplysa så många som möjligt om njursvikt och dess ofta dolda sjukdomar. Läs gärna mer här: Njurpaj.se 

Men det kostar. Än så länge har vi bekostat broschyrer, affischer och dylikt själva. Vill du vara med och hjälpa till att sprida informationen?
Varför inte köpa en av nedanstående figurer? Alla pengar går oavkortat till projektet. I ett första skede skulle jag vilja kunna köpa in tävlingströjor till Team Njurpaj (läs mer här) eftersom det är ett sätt att synas för väldigt många människor, både i publiken och andra löpare.

Hjälp oss att upplysa

Dessa figurer har jag på lager. Önskar du en speciell figur med en njure så går det jättebra att beställa detta. Tänk på att det kanske blir lite längre leveranstid då jag virkar så fort jag kan.

Alla pengar till projektet (jag står för garnkostnader och tiden). Priserna som står under bilderna är vad de kostar som minst inkl. frakt. Du får naturligtvis betala mer för dem om du känner för att sponsra lite extra.

Beställa

För att beställa så skickar du ett mail till mig på adressen: lubbsen(@)hotmail.com (ta bort parentesen) Tala om vilken figur du vill ha och hur du vill betala, så skickar jag betalningsuppgifter.

Betalningen kan ske på olika vis:
Swich
Paypal
Vanlig överföring till konto

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...