Beställ

När jag virkar gör jag ofta det för eget bruk, ger till någon i present eller helt enkelt för att jag har för mycket fritid. Detta är min hobby och jag säljer för att kunna fortsätta med min hobby.
Hittar du något på hemsidan som du fastnat för och gärna skulle vilja ha men virkar inte själv, tveka inte att maila mig för en prisuppgift. Du kan då själv bestämma färger och utseende på ditt alster, men tänk på att det då tillkommer leveranstid, beroende på hur många projekt jag har på gång för tillfället. Hittar du inte vad du är ute efter på denna hemsida så tveka inte att fråga om jag kan virka det. Jag älskar nya utmaningar.
Hur beställer jag?
Jo, skicka ett mail till mig lubbsen@hotmail.com med dessa uppgifter:
Produktnamn (t ex kofta, snutte, skallra, filt, mobilfodral, Bockarna Bruse, )
Färg/färger
Önskemål om kvalité på garn (t ex bomull, ylle)
Mått (om alstret kräver det, till exempelvis koftor)
Mailadress
Postadress

Betalning
Halva priset betalas i förskott vid beställningar och betalas inte tillbaka vid en eventuell avbokning. Detta för att jag ofta bara tar ut materialkostnad för mina alster då jag virkar på hobbynivå, jag säljer alltså för att kunna fortsätta med min hobby. 
Jag kan ta emot betalning via Swish, Paypal och vanlig överföring via kontonummer. Uppgifter fås när jag bekräftar Er beställning.
När hela beloppet och fraktkostnaden är mottagen, skickar jag paketet.

Leveranstid och leveranskostnad
Leveranstiden beror helt på vad som beställs och hur många andra beställningar jag har liggandes. En ungefärlig leveransvecka meddelas när jag bekräftar Er beställning.
Frakten betalas av beställaren och jag skickar med Posten. Jag utgår efter deras privata portotabell. Oftast går paketet som brev eller skrymmande brev. Jag meddelar fraktkostnaden samtidigt som jag meddelar att alstret är klar för slutbetalning. Vid skrymmande paket kan jag även skicka via Schenker.
På sidan Till Salu hittar du sådant som finns tillverkat och klart för omgående leverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...