torsdag 1 januari 2015

God fortsättning

Hallojsan

Jag är verkligen urusel på att uppdatera min blogg men det betyder att jag har hunnit virkat en massor istället detta år.

Vi har firat in det nya året i stillsamhet i hemmet tillsammans med min syster och hennes yngsta dotter. Tyvärr har vi magsjuka i huset, så vi turas om att äta och fira....... 

Idag, innan min syster insjuknade, tog hon kort på alla figurer och filurer som jag hade liggandes i min bokhylla medan jag har sorterat in alla julklappsgarner. Hon tog kort på allt, från provvirkningar till egna mönster till sånt jag har gjort för skoj skull när jag bara varit sugen på att göra något. 
Hon tycker jag ska sälja dem så det tänkte jag göra här.

Jag håller på att redigera bilderna men jag börjar själv känna i magen så vi får väl se hur långt jag hinner idag. 


Ha de så gott

Jag önskar er alla ett riktigt GOTT VIRKÅR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...