söndag 19 oktober 2014

Kofta o byxa

Jag håller på att virka ett set med byxa och kofta i storlek 4-5 månader. 
Jag har försökt att söka efter mönster som skulle passa men i vanlig ordning så slutade det med att jag har gjort ett ihopkok av olika mönster och gjort det mesta på "känn". Jag har måttat och mätt hela tiden och det stämmer med de uppgifterna jag har fått av mamman. Meeeeen jag tycker ändå att det är så stort! Det är ju länge sedan jag själv hade så små barn. När jag får snusa bäbis så tycker jag alltid att de är så små. 

Så här ser setet ut än så länge: 


Garnet tog slut här. Jag vet inte hur jag har räknat men fel blev det. Så nu måste jag till garnaffären imorgon och det är jag sååååååå ledsen för. 😋😆😬

Det ska bli hängslen på byxorna och träknappar på både byxor och kofta. 

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Ser jättefint ut! Ska bli kul att se det i real life!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...