fredag 14 juni 2013

Fåret Frank

Hallojsan

Ett tag sen sist, men jag virkar på.... :)

Här har jag gjort Fåret Frank:


Mönster är från underbara BrittasAmi
(länken går till hennes facebooksida)


Jag köpte detta mönster tillsammans med en massa andra för ett tag sedan och de är värd varenda krona! Roliga mönster, vilka ger ett otroligt fint resultat.


Eftersom denna lilla Frank ska till en liten bebis hade jag lite beslutångest angående ögonen. Nu har jag inga ögon alls, inte ens broderade utan har bara "puttat" in där ögonen brukar sitta. Jag får nog suga på den karamellen. Alltså om jag ska brodera dit några ögon eller inte.


Å va nöjd jag är med detta lurviga garn! Äntligen har jag hittat ett lurvigt garn som jag kan hantera och som dessutom "glittrar" en aning. Jag har provat alla varianter, till och med betalat över 100 kr/50gr för en variant, just för att jag har så svårt att kunna hantera dem. 
Detta hittade jag på Rusta! Måste dit och handla mer! Om jag inte minns helt fel så fanns det i flera färger.

Jo, denna Frank ska jag ge till min arbetskamrat som var så himla rar och tänkte på mig och min hobby.
Denna kom hon med till mig en dag:

Så himla snällt och ingenting ville hon ha för den. En liten antydning om att det vore roligt att ge något till hennes första barnbarn, som bara är några veckor gammal, av det jag har virkat.

Då kom jag på att jag hade börjat på denna Frank (ett ben var gjort) och gjorde helt enkelt klart den!
Det var ett tag sedan jag var så supernöjd med en filur, men så är ju designern av mönstret superduktig!

Jag lovade mig själv att inte göra något ur boken förrän jag var färdig med Frank, med tanke på alla projekt jag har påbörjat de senaste veckorna och inte avslutat! Så nu ska jag öppna boken, ta fram virknålen och påbörjat något skojsigt.

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Håller med dig, en riktigt fin Frank. Ser väldigt naturtrogen ut också.

    Boken du fick är kanon! Jag har den och även den andra son kom ut. Det finns massor av härliga mönster i dem. Jag har virkat många olika blommor som jag fäst på en ampel av metall som hänger på min balkong. Den hänger där året runt! Så hos mig finns det alltid en gnutta sommar kvar på balkongen.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...