lördag 27 april 2013

Snutteuggla

Hallojsan

I slutet av förra veckan la min kära svägerska ut denna underbara bild på Sigge och hans ugglemobil:


Och då kom ju jag på att vi skulle till den stora staden i norr under denna vecka eftersom storkråkan skulle på Bäverkonsert.....
Så jag frågade om vi fick komma förbi en sväng i onsdags innan vi åkte söderut igen och tänkte att jag måste ju ha med mig en liten present. Jag ville naturligtvis fortsätta på Uggletemat så det blidde en liten snuttis på frihand:
Svägerskan fick stora förhållningsregler om att börjar han snutta på trådarna så måste hon klippa bort dem. Jag har försökt att verkligen sy fast dem men jag tror inte att det håller om det snuttas väldigt mycket. Jag tyckte dock att tofsarna kunde få vara där nu, eftersom de gör ju liksom hela ugglan.

Jag hade en liten idé om att fortsätta uggletemat till Sigges framtida presenter, för han lär ju få virkat de närmaste åren i alla fall..... Att jag skulle fortsätta uggletemat, hade redan en idé om bitring, men så fick jag ju se att de hade redan fått en virkad bitring. I form av en uggla! Hmmmmm..... Det hade ju varit fantastiskt roligt att liksom fortsätta temat. Men, men, det finns ju många andra ugglor man kan göra.

Ha de så gott

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...