onsdag 17 april 2013

Ännu en mobilgroda

Hallojsan

Jag har hittat Bloggers app för iPad men kan inte säga att jag är imponerad. Varför finns inte alla funktioner som finns på datorn? Och varför kan jag inte styra var jag vill ha bilderna i mitt inlägg. Måste forska vidare på det.... I alla fall så testar jag med detta inlägg och tänkte visa upp denna neongröna mobilgroda gjorde jag till min lillkråka i helgen.


Ha de så gott
4 kommentarer:

 1. Totalt ljuvlig! Nu får jag lust att virka, inbiten stickare som jag är!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med. Blogger appen till ipad och iphone är helt värdelös. Jag har gett upp det för längesen. Om du hittar något bättre får du gärna ge besked.
  //jonna d

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Vilka jättefina mobilgrodor du har virkat, det var verkligen en kul idé. Ha det bra Karin

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...