söndag 3 mars 2013

Terapi

Hallojsan

Tänk att man måste ha något att bearbeta för att hitta tillbaka till virkningen. Jag har inte haft så mycket själv att behöva koppla bort under början av detta år. Jobbet är helt underbart och jag trivs otroligt bra med mina nya kollegor och flickorna mår bra och ger mig inga bekymmer alls.

Men, nu börjar den tillvaron att rasa. Min man är sjuk, igen. Ska opereras i veckan. Men det är, förhoppningsvis, inget livshotande, men de ska in och borra lite i huvudet. Det finns ju alltid en risk med det och då blir man lite orolig.
Men ingenting negativt som inte har något positivt med sig!
Jag har hittat virklusten.

Idag har jag virkat en hel liten filur som jag inte får visa upp för att det är en testvirkning åt en kär och urduktig virkkollega. Jag hoppas att jag snart får visa upp allt fint jag testat åt henne.

Så har jag börjat på en sommarfilt åt lilla Sigge, som ännu ligger tryggt i mammas mage, men han behöver nog en luftig tunn filt under sommaren:


En rektangulär mormorsruta tänkte jag ge mig på. 
Spännande värre.

2 kommentarer:

  1. Usch, låter verkligen inte skoj men bra att du har virkningen iallafall och så fin den filten kommer bli.
    //jonna d

    SvaraRadera
  2. Skönt att du kan avleda tankarna en smula med lite fin virkning! Önskar all lycka till er!
    //Maria

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...