söndag 24 mars 2013

På G...

Hallojsan

Det var nästan så att jag hade glömt lösenordet till bloggen. Usch va dåligt jag har uppdaterat här de senaste månaderna. Men det finns många anledningar till det. Den första så har jag inte virkat lika mycket som jag brukar. Den andra anledningen har varit att de projekt som har lyckats bli färdiga får jag inte visa eftersom det är testvirkning åt en som förhoppningsvis ska ge ut en bok här framöver. Och håll alla tummarna för de mönsterna jag har virkat är kanon fina.
Sen har jag gjort en del större projekt, filt och tröja till mig själv, som inte är färdiga ännu. 
Sen har jag denna helg äntligen kommit igång på allvar med virkningen så jag har gjort färdigt två större projekt som jag kommer att lägga ut bilder på förhoppningsvis i kväll.

Snart är våren här och jag ser fram emot alla härliga virkstunder på altanen.

Ha de så gott mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...