söndag 10 februari 2013

Ingen lust

Hallojsan

Jag vet att jag skiner med min frånvaro, men just nu virkar jag inte så mycket. Jag försöker hitta lusten genom att påbörja nya projekt, men UFO högen bara växer och växer. Nu är det bara två veckor kvar innan jag måste vara färdig med många av mina påbörjade projekt. Hua mig, hur ska det gå?

Det kanske är så att jag helt enkelt inte behöver den avkopplingen och avstressnings tiden som virkningen faktiskt är för mig. Just nu så är tillvaron harmonisk och lugn. Jag älskar mitt jobb, trivs så himla bra med vår nya arbetslag och de nya barnen. Vem hade trott att inskolning av 12 ettåringar kunde gå så lugnt och harmoniskt? Måste absolut bero på personalen! Hahaha.....
Hemma börjar barnen växa upp och sköter det mesta själva. Det enda jag ångrar nu, är att jag inte har varit lite "hårdare" med att de ska hjälpa till hemma. Men det är ju mitt eget fel, så det är bara att plocka undan efter de.... och hoppas att de någon gång kanske förstår vad jag säger.

Som sagt var lugnt och harmonisk tillvara just nu, bara våren som saknas, men den kommer ju snart.

Ha de så gott alla virkvänner, så ska jag försöka att virka klart något idag så jag har något att visa snart.

2 kommentarer:

  1. Skönt att du njuter av rvardagen och att livet går som det ska!
    Lika bra att njuta när man kan !!^^

    SvaraRadera
  2. Om du skulle sluta plocka bort hemma, och låta flickorna se att mamma inte passar upp mer kanske de skulle lära sej att göra det själv

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...