fredag 11 januari 2013

Julen

Hallojsan

I sista stund bestämde jag mig för att denna tub var för stark i färgen för min mamma, så jag virkade en ny dagarna innan julafton. På vägen upp till hufvudstaden virkade jag ett par pulsvärmare i samma färg. Min tvillingsyster ställde upp som modell:


Alla flickor som var närvarande vid jul fick en liten ministrumpa att ha som nyckelring med en liten överraskning i:När jag fyllde år (den 17:e december) fick jag denna roliga present av min familj:


Ett fototält! 
Så roligt. 
Titta på dessa frukter som för övrigt flickornas kusin fick i julklapp:

Det blir så fina foton i tältet. Så himla roligt. Titta bara vilken underbar bild det blev på denna prinsessbakelse:Jag gav även bort en virkad fjäril och en katt, som jag har testvirkat åt Johanna, tyvärr så glömde jag ta kort på dessa. Ja, jag vet, klantigt! Men virkningen hade inget flyt före jul. Jag hade lite för mycket att tänka på med jobbet och allt. Men nu börjar det lossa igen, hoppas bloggande också har gjort det!

Ha en riktigt trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Vet du möjligtvis vart din familj köpte fototältet? Skulle vara toppen att ha

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...