tisdag 4 december 2012

Paket

Hallojsan

Igår kväll hade vi sista personalmötet för i år och avslutade det lättsamt med en god "jullandgång" och paketleken. Jag är barnsligt förtjust i leken. Första gången jag lekte den var förra året med jobbet och blev nästan förstörd när vi insåg att vi inte skulle hinna med en trivselkväll innan jul. Som tur är så blev chefen lika förtjust i den och överraskade oss genom att meddela att vi skulle ha med oss två paket till mötet. 

Så jag kokade ihop detta paket:

Godis smyckade med små mini strumpor.

Förra året virkade jag två snögubbar, så jag tänkte att jag inte kunde ha med bara virkat denna gång, så det fick bli godis med strumpor.

Har jag berättat att jag är med i uppstart av en ny avdelning på jobbet? Att det är därför jag jobbar så mycket just nu, trots att jag har gått ner i tid denna termin. Det har verkligen varit en utvecklande resa! Vi har nämligen byggt ut på jobbet, så jag har varit med från första ritningen och kommer att vara med till sista leksaken och de första barnen. Just nu är vi alla på jobbet ganska trötta på allt oväsen, allt spring på elektriker och rörmokare. Igår till exempel hade vi 10 grader varmt när vi kom till jobbet och barnen hade flisställ och mössor på sig inomhus. Idag blev vi utan vatten, inte så roligt när barnen passar på att göra både stort och litet i blöjorna. Men, just nu är både vi vuxna och barnen så flexibla att det inte gör något. Imorgon ska de installera toaletter och behöver ha vattnet avstängt i flera timmar. Men det ordnar sig...... vi fixar det! Det är inte långt kvar nu. Den 11 december är det slutbesiktning av den nya avdelningen och flytt av kök. Sen ska de börja riva lite på befintliga avdelningar och sen är det över och då börjar det roliga!

Ny avdelning, nytt arbetslag, nya barn betyder nya utmaningar. Så roligt!

Ha de så gott.

2 kommentarer:

 1. Trevliga paket du fixat!

  Lycka till med den nya avd. Hoppas att du kan njuta av jobbet när allt är klart.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 2. Roligt att du är inne och tittar i min blogg. Hos dig ser jag massor av läckra virkade alster. Du är jätteduktig.
  Ha en fortsatt skön helg.
  Kram Eva

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...