söndag 2 december 2012

Första advent

Hallojsan

Ja då är julen snart här och huset, nåja i alla fall köket, är pyntat. Eftersom vi inte är hemma i jul så tänker vi inte överanstränga oss med pyntningen i år. Det räcker med att det känns mysigt och att julstämningen infinner sig. Och jag tror vi har lyckats ganska bra i år.

Virkning har det blivit massor i veckan men inte så mycket jag kan visa upp på bloggen eftersom det är julklappar och presenter. Just nu håller jag på med en prinsessa till en prinsessa.

Men jag kan ju visa mitt favorit pynt:


Som de flesta av mina läsare säkert vet så hade jag eget företag innan jag skolade om mig på universitetet. Jag hade en egen keramikverkstad och dessa filurer som värmer sin rumpa vid spisen är en av mina favoriter. De får nu pryda min hall.

Ha en underbar fortsatt första advent.

1 kommentar:

  1. Det har jag aldrig sett förut, tomtar som värmer rumpan.... jätteroliga!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...