söndag 18 november 2012

Helgens virkning

Hallojsan

Det har blivit lite virkat i helgen:

 En till miniprinsesstårta

Ett par chokladbollar

Och ett präron från ett mönster på Drops.

Jag har även gjort två andra saker som jag inte blir nöjd med och därför inte tänker göra färdigt, i alla fall inte just nu....
 En banan....
Mönstret också är från Drops. Denna kanske jag gör färdigt så småningom, men jag gillar egentligen inte mönster från Drops. De försöker att förendla mönstret vilket gör att mönstret blir otroligt svårtolkat. Jag läste fel när jag skulle göra skalet och jag är ingen problemlösare.... även om jag tror mig veta vad jag har gjort för fel, så är jag blir jag så där barnslig och vill inte göra färdigt bara för att jag har fått tänka till lite.....

En syltkaka.....
Frihandsvirkad.... den blir för tunn helt enkelt. Denna modell av syltkakan skulle kanske fungera i lite tjockare akrylgarn, men jag gör bara "lekmat" i bomullsgarn, för att de håller formen bättre när man har tvättat dem. Göra om en annan dag får det bli.

Ha en riktigt god söndagskväll.

5 kommentarer:

 1. Så söta! En jättefin julklapp till de små.

  SvaraRadera
 2. Väldigt bra jobbat för en helg :) Jag har hunnit med att montera en fågel som är cirka 3 cm hög...

  SvaraRadera
 3. Har virkat enligt Drops mönster ett par ggr och håller med om att deras mönster är krångliga. För mycket förenkling blir försvåring :).

  SvaraRadera
 4. Flitens lampa har lyst hos dig igen.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 5. Päronet var verkligen häftigt :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...