söndag 25 november 2012

En till bakelse

Hallojsan

Bland all julpyntning så har det faktiskt blivit en bakelse gjord:


Denna skickar jag nog med till kusinen så hon får ge bort den. :)

Idag har jag även gått igenom vad jag ska hinna virka denna månad och det är väl lika bra att jag skriver listan här också så har jag den alltid tillgänglig. Kanske den ger lite tips till er vad ni kan ge bort i jul:

 • 3 st Hyacinter att ge bort som tack i jul, 2 klara (bild kommer i veckan)
 • 6 st Mini julstrumpor, 2 helt klara, 4 till virkade men saknar detaljer som ögon
 • Handledsvärmare/pulsvärmare, 3 par
 • Frukter och bakelser minst 10 stycken, Helt klart!
 • En häst till en liten tös
 • Något till en 12 årig flicka, har inte bestämt vad ännu
 • Något till en 4 årig pojke..... hmmm.... kanske köper en bil istället, har väldigt svårt att komma på något.
 • Doppresent, denna ska vara klar den 16 dec och jag har inte bestämt mig ännu för vad jag ska göra. Börjar bli panik. 
Jag tar gärna emot tips!
Jag tror jag börjar med hästen, så den blir klar medan jag fortsätter att fundera på doppresent till lilltösen.

Ha de så gott i höstrusket.

1 kommentar:

 1. Varför inte en virkad snuttis i stil med de hos Brittas Ami i doppresent kanske? Till pojken kanske en dinosaurie? Sonen har de från boken Välkommen till virkligheten och de var populära när det begav sig. Även krokodilen därifrån.
  Lina

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...