söndag 2 september 2012

Helgens "jobb"

Hallojsan

Igår gjorde jag inte många knop.... utan vilade och virkade mest hela dagen. Ingenting som blev färdigt men två projekt som jag startade igår och kom en bit på...

Först så har jag ju haft Hälge mönstret ute på testvirkning i veckan. Båda har kommit en bra bit och det har blivit en hel del ändringar hit och dit. Så jag testvirkade själv alla delen utom hornen igår:


Denna gång har jag använt mig av ett garn köpt på YP, som är en blandning av 70% bomull och 30% Akryl.

Så jag hoppas mönstret blir färdigt i veckan..... 

Ett andra projekt jag började med är denna:


Ja det är ett hjärta. Jag såg en sådan söt ami på en turkisk sida, där de hade lagt ut mönster och allt men jag kan ju inte turkiska. Så jag började försöka översätta det med Google Översätt, men som ni vet blir det ju inte alltid så bra. 
Varför är jag så insnöad på att ha mönster? Jag kan ju, i alla fall ibland, virka på frihand.
Vi får väl se vart det hela slutar.
Det brukar hänga på detaljerna.

Ha de så gott.

2 kommentarer:

  1. Hjärtat kommer säkert att bli bra. du har förmågan att få till det.

    Kram Birgit

    SvaraRadera
  2. Krya på dig :) om du inte virkar hornen så får du ju "Gullan" som Hälge gillar men som inte gillar honom.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...