lördag 18 augusti 2012

Två UFO:n

Hallojsan

Inte så jättemycket virkandes har det blivit denna vecka men jag har i alla fall slutfört två projekt.
Först min Irvningsjal. Kommer ni ihåg den? Här har jag skrivit om den förut, garnet tog slut, men var nästan färdig. Så jag repade upp ett varv och gjorde sedan fyra varv med grönt, och avslutade med en vit kant. 
Inte lika användbar som en helvit, men jag blev nöjd med den.


Bara trådarna kvar!

Och snart är det dags för min gudson att få ett syskon, bara en vecka kvar och då tyckte jag det var dags att virka klart filten. Snutten är ju redan klar.
Det blev många trådar att fästa och jag är supernöjd med resultatet.


Så nu kan barnet komma vilken dag som helst.

Ha en riktigt bra helg!

2 kommentarer:

  1. Tjusig Tony I sjal!Jag har gjort två stycken, de är väldigt lätta och blir snygga. Smart att sätta in några rader i andra färger när garnet är slut. Och filten sen, vilka vackra färger! Det har du gjort bra!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...