fredag 3 augusti 2012

Mönsterkladd

Hallojsan

Jag försöker faktiskt göra många saker på frihand, men blir sällan nöjd med dem så jag vill visa upp dem. Ofta skriver jag inte ner mönstret, vilket är otroligt dumt eftersom jag faktiskt gör amisar ibland som jag är riktigt nöjd med. Nu har jag faktiskt börjat anteckna när jag gör mina försök, men vilka anteckningar sedan!

Här är ytterligare ett försök till att virka bockarna Bruse och dessa kråkfötter ska jag försöka klura ut vad jag själv menar:


Men mina anteckningar under 3,5 år på universitetet såg ut så här och det klarade jag galant. Så ett litet mönster är väl ingenting. Jag får ju anstränga mig helt enkelt!

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Du ska se att det löser sig! Motgångar är till att besegras och det kommer du att göra. Du gör så fina saker.

    Kram Birgit

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...