tisdag 7 augusti 2012

Bekräftelser

Hallojsan

Visst är det väl roligt att få bekräftelser på att man är duktig på det man gör? Jag tycker att det är speciellt roligt med virkningen eftersom jag själv tycker att alla andra gör så mycket finare saker.

I lördags gav jag som sagt var bort Bea tillsammans med en snuttefilt till raraste och sötaste Amanda på hennes dop. Efteråt fick jag ett mail från pappan, min kusin, där han berömde lite extra. Så roligt!

Alltid roligt att få dessa bekräftelser!
Men roligast är nog att få bekräftelser av själva användaren. Eller hur?

I lördags fick även Samuel resterade bakelserna som jag gjort till honom. Han hade vattenkoppor så han själv var tyvärr inte med på dopet. Men jag fick denna bild av mamma Angelica:


Den absoluta bekräftelsen!!!!!!
Fler bilder finns på Angelicas mamma blogg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...