lördag 25 augusti 2012

Ahlgrens bil

Hallojsan

En Ahlgrens bil har blivit till:Mönstret är från AEHandmade.

Men jag är inte nöjd! Dels använde jag ett för tjockt garn samt att jag tycker att den blev lite för spetsig i toppen så att säga. Jag har använt Soft Cotton från Järbo och det gick åt precis ett garnnystan. Det räckte inte ens att sy dit däcken så de fick jag limma dit. 
Jag gjorde bilen för skoj skulle och vill göra flera. Men jag tror att det blir att modifiera mönstret lite.
Vi får väl se hur det blir med det.

Tänkte att jag skulle ta i tur med den gröna Biffen idag..... 
Vi får väl se hur det blir med det!

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Men jag tycker den är tjusig. Man kan ju sluta ett varv tidigare eller inte ta in så många m så det inte blir så spetsigt. Ska nog ge mig på en....

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...