lördag 14 juli 2012

Välgörenhet

Hallojsan

Jag har gjort två mormorsrutor:
Jag håller just nu på en tredje och fjärde ruta.

Dessa ska tillsammans med många andra rutor, som virkats av andra härliga virkare, bli filtar till välgörenhet.
Det är via Facebooksidan Virkcafét som jag virkar dessa på initiativet av en medlemmarna. 
Detta för att fira att sidan har över 1000 medlemmar. 

Rutorna virkas för att skickas till denna underbara medlem som sedan virkar ihop dem till, förhoppningsvis många, filtar som sedan ska skickas till barnhem och till ett hem för gatuhundar i Rumänien. 

Vill du vara med på detta underbara projekt, bli medlem i Virkcafét på Facebook här och i ett dokument, finns information om vart du kan skicka dem. Vill du inte bli medlem där, men vill vara med ändå, maila mig så kan jag vidarebefordra information till dig.

Ha en riktig bra lördag.

1 kommentar:

  1. Ah de ska jag kolla är just nu torsk på mormorsrutor,så bra när det går till nåt fint oå. Tack för tipset.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...