söndag 8 juli 2012

UFO

Hallojsan

Nu är det kanske dags att ta tag i lite UFO (UnFinished Objekt).
Bland annat hittade jag detta när jag städade lite i garnlådorna:


Garnet har jag och min kära svärmor köpt på Netto.
De påbörjade projekten har jag nog visat förut tror jag, men tänkte att om jag visar de nu igen så får jag kanske tummen ur.


 Först lite African Flower rutor. Dessa skulle jag göra en väska av hade jag tänkt. Men så berättade min granne att hon var gravid, just som jag hade påbörjat med dessa. Detta otroligt mjuka och fluffiga garn passar ju perfekt till en liten rackare. Så jag började på denna filt.


Och så såg jag alla fina snuttisar som alla gjorde på facebook sidan Virkcafë. Så det bidde en halvfärdig sådan också. Jag blev så missnöjd med den lilla filuren på så jag stoppade undan den i en låda.


Nu är det bara ca en månad kvar till bebisen tänker anlända så det är nog bäst att jag sätter fart, åtminstone med något projekt.

Ha de så gott.

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna så att dina projekt blir klara.

    Kram Birgit

    SvaraRadera
  2. Jag har också tänkt ge mig på African Flower någon gång, men just nu är det bara vanliga mormors rutor som gäller....

    Lycka till med slutförandet av dina projekt!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...