torsdag 19 juli 2012

Spindel?

Hallojsan

Ja ibland önskar man att man vore en spindel med åtta armar och ibland tror man att man är en och har åtta armar. Jag började fundera på hur det kommer sig att jag började på två nya projekt igår när jag har säkert tio andra projekt på gång.
När jag sedan hade ätit och skulle gå och hämta ett par strumpor började jag inse hur jag egentligen fungerar.

När jag reser på mig för att hämta dessa strumpor tar jag samtidigt med mig tallriken och öppnar diskmaskinen. När jag står där kan jag lika väl börja plocka in de glasen som står på bänken som barnen lämnat där. När jag har plockat in ett av fyra glas kommer jag på att jag kan ju sätta på kaffe medan jag ändå står här, så fram till kaffemaskinen och sätter på den. Då ser jag att Lillkråkans halstabletter som jag köpte tidigare idag ligger där, så jag tar dem och går till henne i tv-rummet. Tillbaka till kaffemaskinen och tar fram en kopp och sätter på kaffet, diskmaskinen står fortfarande öppen, så jag går tillbaka men blir stoppad på vägen av Storkråkan som vill att jag tittar på lite gamla bilder som hon och pappa sitter och tittar på........

Och så fortsätter det.... kaffet hann kallna och fötterna, ja de fryser jag fortfarande om!

Kanske inte så konstigt att man har 10 pågående virkprojekt.

Ha en riktigt bra dag

2 kommentarer:

  1. Konstigt så vi kvinnor fungerar.

    Kram Birgit

    SvaraRadera
  2. Du ligger i alla fall inte på latsidan :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...