fredag 13 juli 2012

Snutte

Hallojsan

Nu är äntligen ett UFO klart! 
Jag insåg att alla färger inte kommer att räcka till hela filten så jag passade på att göra färdigt snutten först så jag får den som jag vill. Och, faktiskt, så blev jag mycket nöjd med resultatet.


Jag gjorde om kaninen. Jag använde inte samma tjocka bomullsgarn utan valde istället Svarta fårets Tilda, som är tunnare. Mycket bättre resultat må jag säga.Ursprungs mönstret och ideén till snuttisen kommer från Brittas Ami, men jag har gjort den helt på fri hand. Jättebra och fina mönster på olika snuttisar hittar du på Brittas blogg.

På baksidan har jag sytt fast ett litet namnband.
Jag tycker det är så svårt att få det snyggt!

Men är väl lite nöjd. Helheten fungerar i alla fall.

Så nu är det filten som gäller igen!
Eller om jag ska göra ett par mormorsrutor emellan till ett nytt välgörenhetsprojekt på Virkcafét på Facebook, som jag tänkte berätta mer om sedan.
Vi får se vad jag är sugen på helt enkelt.

Ha de så gott.

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...