måndag 30 juli 2012

OS-uppdatering

Hallojsan

I helgen blev det inte så mycket virkat på mitt os-virkningsprojekt, men det har jag tagit igen idag.
Lite delar har det hunnits med:

 Här är kroppen på g.


 Och här är den färdig.


 Ett par öron.


 En mule.


 En liten lapp.


 Ett huvud.

Nu är det bara resten kvar. :)

Jag blev tvungen att göra något annat i mellan, så jag började på ett litet snabbt projekt sent i går kväll. Jag virkade alla delar men måste ha ståltråd för att få ihop det hela. En bild kommer förhoppningsvis i morgon då jag ska försöka komma iväg till affären.

Jag har lite svårt att lära mig den nya kameran. Idag öser regnet ner och det är väldigt mörkt, kameran vill använda blixt, men då blir det konstiga skuggor när jag vill ta närbilder. När jag inte använder blixten så blir ju färgerna väldigt tråkiga. Ja, ja jag lär väl mig snart. Bilden med öronen ger i alla fall en hint om de rätta färgerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...