torsdag 12 juli 2012

Motion

Hallojsan

Just nu är min syster med barn och hälsar på. De kom i söndags och åker antagligen hem imorgon. Under denna tid har jag nog motionerat mer än på bra länge. I lördags var jag och maken ute på golfbanan för en 18 håls runda. I måndags åkte jag och syster ut på en geocachingrunda (vet du inte vad det är kika in på denna sida och titta lite www.geocaching.com), i en närliggande stad.

I tisdags morse styrde bilen mot Liseberg, gick där kors och tvärs och försökte få alla fyra fröknars viljor fram i två dagar. I dag började jag och syrran med en skogs geocachingrunda i fyra timmar och jag kan säga att smålandsskogarna inte är att leka med! Jag avslutade dagen med en 12 håls runda på golfbanan med maken.

Jag är ganska mör i kroppen idag, men det känns underbart för knoppen!
Några varv virkning på bebisfilten har det blivit, men inte mer. I morgon förtjänar jag en heldag i soffan med de 18 kg godisarna vi vann i Götet.

Ha de så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...