måndag 16 juli 2012

Handlat garn...

Hallojsan

Är någon förvånad? Alltså att jag har handlat garn. Vi åkte en snabb sväng till Ullared igår och detta garn blev inhandlat:
Nu sak det virkas bakelser... 
Fast de sista fyra nystanen, som är bebis mjukt, tror jag blir ytterligare björnar av Kim´s mönster från Wolly Toons, då bland annat kusinen har fått barn och de är ju himlans bra presenter. Och apropå Kim så har jag idag fått en underbar Avard av henne. Jag har dock inte hunnit läsa om den ännu (då dagen har spenderats på golfbanan igen) men fick ett mail av Kim som gjorde mig så jätte glad. Jag återkommer om det i ett senare inlägg.

Ha de så gott

2 kommentarer:

 1. å nej... jag missade garnet när jag var där förra veckan! hann inte dit och hade glömt att de hade garn! Ja ja, nästa gång får jag försöka komma ihåg det :)

  Härligt med nytt garn iaf... köpte mig också ett par nystan igår!

  Ha det så bra! kram Alexandra

  SvaraRadera
 2. Då har du några kvällar/dagar räddade med ditt nya garn. Blir spännande att se resultaten.


  Kram Birgit

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...