fredag 6 juli 2012

Glass och minimunk

Hallojsan

En glass och en minimunk har det faktiskt blivit virkat denna vecka:I vanliga fall brukar jag sy fast lite småpärlor som strössel på munken men eftersom det är en ettåring som ska ha denna får det bli en utan strössel helt enkelt.

Nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska skicka bakelserna upp till huvudstaden eller om Samuel ska få vänta till vi åker upp på dop i början av augusti. Jag vet faktiskt inte om jag kan hålla mig till dess.

Glöm inte att rösta på Biff the Angry Bear´s flickväns namn längst uppe till vänster på bloggen. Röstningen är inne på sitt sista dygn och Bea har en klar ledning.

Just nu är flickorna på poolparty och jag njuter stort av de första semestertimmarna efter att ha stängt ner allt på förskolan idag. Tänk om jag har glömt en papperskorg med matrester eller nåt och vi som har stängt i fyra veckor. Det får visa sig helt enkelt. Jag gick tre varv innan jag vågade kliva ut ur huset så jag tror att jag har kommit ihåg allt.

Nu får ni ha en riktigt skön helg, själv ska jag bestämma mig för vad jag ska virka under ledigheten.

2 kommentarer:

  1. Ser ju riktigt gott ut! Du kan ju sy lite franska knutar istället för att sy i pärlor om du vill ha strössel på... bara en idé. I vilket fall som helst så ser den god ut som den är!

    Kram Monica

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...