söndag 22 juli 2012

En liten bakelse till en liten kille

Hallojsan

När jag skickade hem min syster så skickade jag även med bakelserna till min kusins pojke Samuel. Dagen efter såg jag att jag hade missat en så jag packade ner det i ett litet kuvert och skickade till den så när de kom hem från semestern så fick han i alla fall en bakelse:


Till mitt stora förtret kom jag på att syrran med familj åkte ju till Turkiet i helgen och kommer inte hem förrän efter det att vi åker uppåt på barndop. Där fick man för att man försökte fixa till det hela.
Ja ja, den som väntar på något gott.......

Visst är han väl för söt?

Själv ska jag nu ta och gå och lägga mig. Jag jobbar veckan som kommer. Jag kan inte förstå vart de här två veckorna som varit tagit vägen. Det blir en lugn veckan i alla fall, på en sommaröppen förskola, med lite barn men långa dagar..... Sedan har jag två veckor semester till att se fram emot.

Ha de så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...