måndag 4 juni 2012

Vab

Hallojsan
Idag är jag hemma med en febrig lillkråka och passar på att virka lite på en present till en kollega som går i pension om ett par veckor. Jag frihandsvirkar och har en bild i huvudet om hur slutresultatet kommer att bli. Ska bli spännande och se om det verkligen blir så.

Ha de så gott

2 kommentarer:

  1. Väntar med spänning på slutresultatet! Ser ut att bli en super fin blomma?????+

    Kram Birgit

    SvaraRadera
  2. Tack för påminnelsen, har också en kollega som går i pension snart :) Förhoppningsvis kan jag virka snart igen, blir ju peppad när du skriver så gulliga saker till mig :) Mönstret på ekorren har jag skickat in, ska bli himla kul att se vad det blir för olika figurer från grundmönstret! Har du sett några fler än ditt och mitt bidrag? Kram på dig!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...