torsdag 14 juni 2012

En sorgens dag

Detta är Lillen som tyvärr har fått lämnat oss idag.

 Här ligger gamlingen i mitt knä. Han blev 9,5 år gammal och hans nerver i bakdelen har sedan ett halvår tillbaka sakta börjat tynat bort.

Detta gjorde att vår lilla kille sista tiden inte hade koll på sina bakben utan vinglade fram. De sista dagarna ramlade han och tappa balansen med bakdelen. Han hade även svårt att ha kontroll på ringmuskeln.

Jag och lillkråkan var i väg med honom och tog god tid på oss. Först en kort promenad hemma.

Sedan bilen till veterinären och lite mys i bilen.

 Sedan en långtidspromenad (vi gick ca 150 meter på 20 min) och då Lillen la sig ner för andra gången för att han inte orkade hålla koll på sin vinglande bakdel så visste jag att vi hade tagit rätt beslut.

 Lillkråkan var med hela tiden och tog hand om Lillen, fick gråta och krama honom hårt. Hon har gråtit nästan hela dagen och somnade på soffan.
Men hon är så glad över att jag lät henne vara med.

Jag kommer att sakna det lilla livet otroligt mycket!

Saknar dig redan Lillen!2 kommentarer:

  1. Det är nackdelen med djur, dom lever så kort tid jämfört med oss.
    Bra att hon fick följa med, kommer nog hjälpa henne i sorgen.
    Styrkekramar

    SvaraRadera
  2. Så sorgligt! Men det känns som om du tog rätt beslut, har de haft ett långt fint liv ska de inte tyna bort i smärta eller annat elände. Krama din tös från mig och säg att det kommer att lätta så småningom och det kommer att kännas mindre ont... efter ett tag kan ni prata om de roliga minnen och känna glädje igen över er lilla hund. Kram till er alla!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...