fredag 18 maj 2012

Testvirkat

Hallojsan

Denna vecka har jag testat ett mönster åt Änglar och Hjärtan!
Så himla roligt.
Och här är resultatet:


Oj, bilden ger verkligen inte denna beskvi ett rättvist utseende.... ser jag nu.... hmmm...
Jag som skickade iväg denna till Alexandra. Det var ju lite knasigt.
Jag som inte är hemma förrän på söndag och kan ta ett nytt kort.

Hmmmm.... jag som hade tänkt skriva att den ser lite sne ut och jag tror att jag missade en maska i det näst sista varvet på det bruna och därför hamnade den på sniskan. Jag kollade dock att maskorna stämde med mönstret och mönstret verkar vara rätt skrivet, det var jag som blev distraherad av mina barn... i vanlig ordning har jag svårt att bara hålla på med en sak i taget.

Ha de så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...