söndag 22 april 2012

Långprojekt

Hallojsan

Jag har två projekt som jag virkar lite på då och då.... jag har nämligen tid på mig ända till augusti att bli färdig med dem. Min gudson ska nämligen få ett litet syskon så jag virkar en snuttis och en filt i ett helt underbart bomullsgarn som min svärmor har köpt till mig på Netto:


Det är så svårt att brodera ögon på något så litet tycker jag, men eftersom det är till en liten en så vill jag inte sätta dit säkerhetsögon. Men som sagt var så har jag lite tid på mig att göra om och pilla på. Jag har frivirkat hela men inspirationen kommer från Britts ami som har gjort helt underbara snuttisar. Kanske skulle göra efter hennes mönster istället? Det får tiden utvisa. Jag har i alla fall några varv kvar på själva mormorsrutan.


I samma garn gör jag denna vågfilt. Den blir så fin! Helt underbara färger.

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Fina färger :) hörru, du har ff en award att hämta hos mig :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...