lördag 31 mars 2012

Hemlispaketet

Hallojsan

Jag har inte varit på topp denna vecka utan bara gått till jobbet gjort mitt, hem och gjort ingenting. Jag har, förutom nackvärken, dragit på mig en ordentlig förkylning. Den satte sig på rösten först, så onsdagen och torsdagen hade jag ingen röst. Jag försökte sjunga när vi hade samling på jobbet men en underbar två åring satte händerna för öronen och sa: Det är någonting som låter illa!.

Igår bröt den ut rejält så förhoppningsvis är jag pigg och kry igen till måndag.

Så det har inte blivit någonting virkat alls denna vecka men eftersom det snöar (!!!) ute så kanske det blir soffan och virknålen hela dagen idag om jag har tur.

Men i måndags så fick jag ett underbart paket av min hemlis i bytet på facebook gruppen:


Så underbart! 
Ser ni quicknit ringen? Ska bli så roligt att prova på. Och bara lila garner! Kan det verkligen bli bättre? Nä, tror inte det. Chokladbitarna är redan uppätna kan jag meddela.

Tack så hemskt mycket Reneé!

Ha en riktigt bra helg!

2 kommentarer:

 1. Inte så kul att tappa rösten i vårt yrke :)
  Förstår att du blev glad över ditt paket.
  Ha en bra dag.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Hmm inge kul attt vara sjuk så jag hoppas att du blir kry så fort som möjligt. Glad är jag att jag kunde muntra upp dig med ett litet paket å jag väntar fortfarande med spänning på mitt paket...Trodde(tror) att jag listat ut vem som är min "hemlis" i bytet men har varken fått det bekräftat eller förnekat å inge paket heller ...snyft... men jag hoppas att det kommer nu till veckan. Ska bli kul å se vad du gör med ringen nu...Kram!!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...