tisdag 13 mars 2012

En till sjal på G

Hallojsan

Ja, så här långt hade jag hunnit på sjalen i lördags:


Jag kan som sagt var inte sitta långa stunder och virka men dessa kärleksknutar är, när femma väl droppat ner, väldigt enkla och man ser resultat väldigt fort. Vilket jag ju tycker är så roligt. Snabbt resultat gillar jag.

Idag har jag varit ute och kört bil för första gången efter olyckan och det gick bra. Lite stelt i nacken och svårt att titta åt alla håll, men jag fick helt enkelt flytta hela kroppen istället. Eftersom vi bor som vi gör så är jag beroende av att kunna köra bil, så jag måste helt enkelt hitta ett sätt som gör det möjligt och som känns tillräckligt säkert.
Så nu har jag inhandlat allt till min lilla hemlis i bytet, som för övrigt är mig på spåret. Själv saknar jag ledtrådar från min hemlis, jag behöver helt enkelt fler, för jag har ingen aning. Förra omgången kunde jag knäcka hemlisen redan efter första ledtråden. 
Så fler ledtrådar tack. =)

Nu ska jag snart åka och hämta min kära gudson på förskolan. Hans mamma ska gå en viktig kurs idag så jag "offrar" mig. Ska bli så roligt att få prata med en blivande treåring. Jag har ju inte gjort det på över en vecka och känner att jag saknar de små liven.

Ha de så gott.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...