söndag 11 mars 2012

En morot

Hallojsan

Igår gjorde jag en liten morot på frihand:
Den ska jag skicka till min hemlis i bytet på Facebook gruppen.
Jag har paketet nästan färdigt.
Själv har jag inte den blekaste aning om vem som kan vara min hemlis, som alltså ska skicka paketet till mig.
Jag tror att jag behöver lite fler ledtrådar. 

Idag gav jag upp sovandet klockan en minut över 6, då hade jag legat vaken i över en timme. Lite svårt att sova med värk i nacken. Imorgon ska jag jobba, vi får väl se hur det går då. Utan sömn och med värkande nacke på en småbarnsavdelning med 16 stycken ett och tvååringar.
Det är tur att man älskar sitt jobb.

Ha en riktigt bra söndag.

1 kommentar:

  1. Hmmm morot som man tål kanske... =) Du står med på min lista som skäligen misstänkta. ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...