söndag 5 februari 2012

Till mig själv

Hallojsan

Jag har virkat till mig själv! Av garnet jag fick vid bytet på FB. 
Mönstret är det samma som alltid och det hittar ni här.
Ett mönster som går att förändra i det oändliga. Denna gång har jag virkat med en större virknål än vad som rekommenderas, alltså nr 7 och nr 3 rekommenderades till garnet. 
Detta gjorde dessa värmare mer luftigare och mer töjbara.

Garnet är förresten helt fantastiskt! Det är mörkare än vad bilderna visar och har ett härligt glitterskimmer i sig. Det blir att spara remsan om den för att inhandla nästa gång från Turkiet.

Jag har precis varit ute med den stora hunden i 19 graders kyla, vilket resulterade i att han fick kylkramp redan när vi klev ut genom dörren. Vår lilla mops klarar sig fint med att bara gå ut i rastgården sådana här dagar, men labradoren vill inte göra nr 2 där, så det är bara att ge sig ut, trots febern.
Att inte febern vill ge med sig då! Nu har jag bara feber. Inga andra symptom överhuvud taget. Jag tycker att nu får det vara nog. Jag är dock väldigt pigg och jobbar bara 4 timmar i morgon så det ska nog gå bra i alla fall.

Ha en riktigt skön söndag.

4 kommentarer:

 1. Kul att du redan hunnit göra nått av garnet du fick, och kul att du gjort nått till dig själv, det gör man alldeles för sällan :) Jättefina!!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du vill vara med i min tävling :)
  Jag kommer att dra vinnaren under morgondagen så det är bara att kicka in då! :)

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Hoppades att garnet skulle fall i smak! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...