lördag 4 februari 2012

Kallt

Hallojsan

Jo, i torsdags åkte jag som sagt var hem från jobbet efter att ha konstaterat att jag hade feber igen. Antagligen hade jag det hela onsdagen också men eftersom jag inte har haft feber på så många år innan så har jag lite svårt att känna av symptomen. Jag trodde helt enkelt att trycket över tinningen var huvudvärk som var på G så jag tryckte i mig Alvedon hela onsdagen..... vilket så här i efterhand inte kanske var lite dumt.

Men, men i måndags tog jag i alla fall med mig djurmössorna jag virkat. Åh så roligt! De var dock lite små så alla mössor passade inte alla barn, men de var i alla fall uppskattade. Jag glömde ta kort på nallemössan när den var klar. Men jag har hunnit göra en kaninmössa nu i veckan som är lite större och passar säkert även de större barnen:


Så himla roliga att göra. Och fort går det. Men nu måste jag nog virka något till mig själv mellan mössorna. Och jag kan ju inte göra hur många mössor som helst till jobbet heller. 

Vår värmepanna lever sitt eget lilla liv nu när det är kallt ute. Så nu medans en annan har feber och känner sig lite hängig så passar den på att slå av hela tiden. I köket, där jag sitter just nu, har vi hela 16 grader varmt just nu! Då har jag fått upp det två grader sedan jag gick upp i morse. 
Värmeljusen jag fick i bytet är redan uppeldade kan jag meddela:

Men jag har nu rotat igenom alla vrår i hela huset för att rota fram mer ljus och har nu tänt så många jag har kunnat hitta:


Det måste väl ändå vara det bästa med denna årstid.... att man får tända ljus och bara mysa.

Nä nu ska jag antingen ta och städa lite, eller så känner jag mig kanske lite hängig så att jag kan lyssna lite på en god ljudbok och virka lite.....

Ha en riktigt trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Hoppas att du har fått ner värmen i kroppen till rätt nivå och upp värmen i huset till en behaglig nivå.
    Trevlig fortsättning på helgen. Kram Birgit

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...