söndag 26 februari 2012

En liten rad

Hallojsan

Oj, en hel vecka sedan jag skrev något sist. Men det är faktiskt för att jag fortfarande inte har gjort någonting färdigt. Jag har haft lite ont i mina armar men det håller på att försvinna så jag är i alla fall igång med virkningen igen, även om jag inte har något färdigt att visa upp.

Jag håller just nu på att jobba på det sista på min filur till ytterligare en månadstävling på amigurumi.ifokus.se.
Jag hoppas att jag hinner färdigt med den idag så att jag har något att visa upp för er, mina vänner.

Ha de så gott så länge.

P.S. idag har jag och min syster varit ute på årets första cachingrunda. Underbart härligt, det är nästan så man får lite vårkänslor i kroppen. Vet du inte vad Geocaching är för något? Läs mer här. Man kan välja svenska längst ner på sidan.

1 kommentar:

  1. Usch va jobbigt att ha ont! Hoppas du hinner klart, ser fram emot att se din skapelse!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...