lördag 14 januari 2012

Tredje gången gillt!

Hallojsan

Ja jag håller som sagt var på med en present till lillkråkan och började med kroppen. Jag tyckte att det var så konstigt skrivet och uppfattade det som att man skulle virka fram och tillbaka eftersom det inte stod att jag skulle göra en magisk ring utan virka 33 maskor. Efter att jag hade gjort några varv fattade jag att det här var ju helt fel, eftersom jag skulle öka på mitten av arbetet, så jag repade upp och virkade ihop dessa 33 maskor i en ring och virkade mönstret. Detta är resultatet:

Då, inte förrän då, läste jag mönstret ordentligt! 
Jag skulle först virka ihop benen och sedan virka 33 maskor runt båda benen. Detta tog lite musten ur mig så jag har låtit virkningen ligga sedan i söndags men idag, efter städningen, så har jag virkat kroppen som den ska vara och en arm. 

Någon som kan gissa vad det ska bli nu då?

Jag ska se om jag kan montera ihop ansiktet ikväll kanske, om inte storkråkan mår allt för dålig....
Hon har nämligen 40 graders feber med kroppen full av alvedon. Det har hon haft sedan igår. Och arg är jag på skolan! Jag slutade tidigt från jobbet igår men hade ett möte med chefen efteråt så jag hade sagt till barnen att ni får ringa när ni kommer hem från skolan i fall jag inte har hunnit hem. Klockan halv 3 (de slutar i skolan 14.20) får jag ett sms från storkråkan där hon ber mig komma hem för hon har ont i halsen och har sovit hela dagen i skolan. SOVIT! I skolan! Jag avslutade mötet med chefen och åkte hem. Hon hade 39.9 grader! Har hon haft det hela dagen i skolan eftersom hon säger att hon har sovit? Hon har i alla fall sovit sedan dess och trots två alvedon var 4 timme så pendlar febern mellan 39,4 och 40,3. Hon är ganska rädd, hon har nog inte haft sådan hög feber sedan hon var riktigt liten, så trots att hon är 11 år så är hon gnällig. Men det får hon vara för sin mamma.

Nu är det snart dags för en alvedon omgång till.

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Skickar en hel famn med Krya på dig Kramar till Storkråkan. Hoppas att febern har gett med sig.

    Kram Birgit

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...