lördag 21 januari 2012

Påbörjat en halsduk

Hallojsan

Här är det verkligen sjukstuga vill jag lova. Flickorna är väl bättre och kommer att gå till skolan på måndag men i torsdag deckade min man och jag igår kväll. Så jag har lite ont i min kropp idag men inte kan man låta bli att virka fast armarna skriker att jag ska låta bli.....

Måste ju testa lite av det nya garnet:

Detta garn är nog min favorit just nu bland de jag köpte från Turkiet. 100% akryl men är lent och mjukt som huden på en bebis. Så det ska faktiskt bli en halsduk till mig själv. Jag har länge letat efter mönster till en rund smal halsduk, ni som man hade mycket på 80-talet, men har inte lyckats hitta något. Så jag tänkte att det kanske inte är så svårt att göra på frihand. Jag har kommit en bit på väg, men har långt kvar.

Vill bara kasta in en liten fråga till min lilla hemlisvän i bytet på FB.... är din blogg med i listan nu då? :)

Ha en underbar dag, själ ska jag kurera mig med mer virkning tror jag.

2 kommentarer:

 1. Jättefint garn! Det liknar ett garn som jag gjort ett mönster på en stickad babykofta i.
  Kika in på fliken mina mönster ifall du har någon baby på gång i bekantskapskretsen.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Tjena! Jag tycker mig se min blogg i din lista nu! ;) Jag tror du vet vem jag är.
  Antingen har jag varit för tydlig eller så är du en duktig detektiv!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...