lördag 28 januari 2012

På bättringsvägen

Hallojsan

Efter en vecka med influensa börjar jag äntligen hitta tillbaka till verkligheten. Så skönt. Blir att åka och jobba på måndag och vara tillbaka i vardagen. Jag älskar när allt har sina rutiner och är som "vanligt".

Jag har faktiskt inte orkat virka så mycket denna vecka men har verkligen försökt då abstinensen har varit för stor. Detta har resulterat i en hel del påbörjade projekt, inte ett enda som har avslutats.

Först testade jag ett av garnerna från Turkiet:
Det är inte blått utan härligt mörkt lila. Tänk att det är så svårt att fånga lila på bild!
Detta garn är 50% viskos och 50% acryl och är otroligt mjukt och formbart. Är precis rätt tjocklek och mjuklek för amigurumisar. Perfekt. Jag beställde nämligen även ljusblått, grått och vitt i samma garn.

Sedan blev det ett par mobilfodraler: 
Det är två varianter till Iphone. Dessa ska min brorsdotter få i födelsedagspresent då hon önskar sig en mobilstrumpa med texten Darin på, det är hennes stora idol. Jag har texten kvar.

Igår fick jag för mig att börja på ett projekt till jobbet:
En grismössa! Ska eventuellt bli en hel bondgård. 
Vi får se hur långt jag orkar hålla på. Men grisen är färdig och grodan är på G.
Kanske ska tillägga att jag har frihandsvirkat både mobilfodralerna och mössa.

Ha en riktigt härlig helg!

1 kommentar:

  1. Gillar din grismössa!
    Om man inte orkar virka då är man ordentligt sjuk :)
    Hoppas att du blir helt återställd under helgen.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...