söndag 15 januari 2012

Mormorsruta

Hallojsan

Som många av er vet är jag med i en grupp på Facebook som heter Virkcafé. Jag kollar alltid gruppen flera gånger om dagen men är inte jätteaktiv själv att skriva och kommentera. Men det känns verkligen som om man känner alla tjejer, kvinnor, tanter och en och annan man som "hänger" där. Igår var jag inne efter att inte ha loggat in på ett par dagar, vilket inte händer ofta att jag låter bli, och fällde faktiskt en tår av rördhet. En av gruppens medlemmar råkade nämligen ut för en allvarlig bilolycka i julas och har nu, efter veckor på intensiven, börjat återhämta sig lite smått. För att visa att gruppen tänker på henne sitter alla tjejer, kvinnor och tanter runt om i landet och virkar en eller två mormorsrutor, för att göra en krya-på-dig-filt. 
Helt fantastiskt vilket engagemang från alla medlemmar.

Även jag har gjort en insats:

Min allra första mormorsruta. 
Hon gillar blått så rutan skulle helst ha lite blått i sig, och jag hade tur att ha blått bomullsgarn hemma.

Det var otroligt roligt att virka mormorsrutor så jag kan nog tänka mig att göra fler. 

Ha de så gott.

1 kommentar:

  1. Vilken fin ruta! Jag håller också på med en som jag tänkte skicka iväg imorgon! Visst är det ett fantastiskt forum!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...