fredag 20 januari 2012

Garn, garn, garn och mera garn

Hallojsan
Jo ni läst rätt. Jag har gjort det igen, handlat garn.
Denna gång har jag beställt från Turkiet. Helt fantastiskt så smidigt. Jag blev inspirerad av två virkvänner, en som beställde i förra veckan och en som la sin beställning i måndags. Jag har funderat länge på att beställa och när jag fick in så mycket pengar på julmarknaden tyckte jag minsann att jag kunde köpa garn för hela slanten.

Yarn-Paradise har de tisdagsutförsäljning som jag fick lära mig i måndags börjar redan på måndagen. Jag la min beställning runt midnatt (inte ett enda garn från utförsäljningen visserligen men säg inget till min man), måndag till tisdag. Kunde följa orden, som gick från Turkiet kl. 6.24 och landade i Västerås på natten till onsdagen. Sedan hände ingenting förrän i går precis när jag skulle åka till jobbet så ringde telefonen. Då var chauffören här i skogen och virrade omkring. 

Så här "lite" garn beställde jag:

Jag blev så ledsen över att jag behövde åka och jobba!
Men tog igen det när jag kom hem sedan.

Jag tänkte göra ett lite längre inlägg i helgen och berätta om varje garn, men jag har inte hunnit känna på alla ännu. Men jag blev ju tvungen att testa ett av de i alla fall och det blev detta garn som jag beställde med tanke på min yngsta dotter som älskar grönt:


Garnet är 85% bomull och 15% Lurex (aldrig hört förut så det måste jag slå upp) och heter Cotton High Metallic. Jag hann göra en pulsvärmare i går kväll:


Titta så fint det mörkgröna glittret är tillsammans med den härligt limegröna färgen:

Supernöjd so far!

Nu över till hemlisbytet. Jag har fått påhälsning av min byteskompis, som jag ännu inte vet vem det är. Men hon gav en ledtråd som gör att jag vet att jag följer hennes blogg och att jag la på minnet att hon älskar lila precis som jag.
Spännande värre och när jag kommer hem från jobbet i dag (min man ligger nu i 40 graders feber och stannar hemma med kråkorna) så kommer jag att gå igenom hela min läslista, och lägga till den jag tror det är i min inspirationslista här i sidebaren. Så spännande och se om man gissar rätt.

Ha en riktigt god fredag!

4 kommentarer:

 1. älskar din lilla sida, ville bara säga det =)

  SvaraRadera
 2. Fina garner! Fast inte så många lila!

  SvaraRadera
 3. Tack så hemskt mycket Thessan, det värmer..

  Nämen, hemlisen, är du här och smyger igen.. hihi...Jodå, lila är med. Bara det att det vill bli blått på korten. Det i mitten tex är en otroligt härligt mörklila garn i blankt viscos... :)

  Kramar på er båda!

  SvaraRadera
 4. Oj så mycket garn du beställt, men det är ju lika bra att passa på när man ändå är på gång. Fina garner. Ha det gott. Kram Christel

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...