tisdag 17 januari 2012

En Apa

Hallojsan

Jaha... då är man hemma idag. Min älskade svärmor var hemma med båda flickorna igår. Storkråkan är bättre, hade hög feber men allmäntillståndet var mycket bättre då hon kunde förflytta sig från sängen till soffan. Lillkråkans temp började stiga i söndagskväll och fortsatte igår tillsammans med kräkningar. Såååå, nu har jag satt in vikarie idag och på onsdag eftersom svärmor jobbar.
Idag känns det i alla fall som om det har vänt för båda två, så nu väntar jag bara på att jag ska däcka, fast jag hade ju mitt i julas.

I alla fall så har jag monterat ihop huvudet på presenten till Lillkråkan:

En apa!

Är supernöjd faktiskt... får väl se hur helheten ser ut sedan, dock.

Tänkte bjuda på en bild på vår mops, Lillen, som sover så sött tillsammans med svärmors blandras Lova:

Gammelgubben och lurvtufsan!

Ha en riktigt bra tisdag!

1 kommentar:

  1. Hoppas dina små "krokor" kryar på sig. Aldrig roligt med sjuka barn.
    Apan blir säkert söt.
    Ha de gott. Kram Birgit

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...