söndag 22 januari 2012

Det bidden en tubhalsduk

Hallojsan

När jag virkat en bit på min halsduk så tyckte jag att den mer såg ut som en tubsjal. Så jag virkade slut på nystanet och virkade ihop den med den lilla stumpen som blev över. 

Här är resultatet:


Det blev ganska fint, tycker jag själv. Men så har jag gjort den på allra enklaste sättet också. Stolpar! Hela vägen runt. Gick hur fort som helst. 
Inte gick det sämre när garnet är så underbart heller.

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra av en del av garnerna jag beställde från YP.

Detta garn ska bli en eller två stjärnfiltar till köket:


Vi har nämligen haft en mörkgrå soffa i köket som vi flyttade upp strax innan jul. Under jul och nu när barnen har varit sjuka har vi verkligen saknat soffan. Så jag har bestämt (!) att vi ska köpa två svarta mysfotöljer. Vad kan vara snyggare än en stjärnfilt i detta härliga garn på ryggstöden? Inte mycket, eller hur!

Sedan har vi detta garn:


Det är ett vitt garn i 100% polyester. Jag vet inte vad jag tänkt på när jag beställde det, kanske bara att det vore kul att testa..... hahaha. Jag måste dock säga att det känns mer som bomull än polyester så det ska få bli en sjal till mig själv. Den ska jag ha när min svägerska gifter sig i slutet av maj. Det vill säga om man får någon inbjudan.

Ha en riktigt myssöndag så ska jag och mina sjuklingar verkligen försöka kurera oss.

En till liten sak bara: Jag är en mästerdetektiv.... hihihihi

2 kommentarer:

  1. Håller med dig att "tubsjalen" är riktigt fin. Spännande garner du ska jobba med. Kul att få se resultatet sen.

    Ha de gott. Kram Birgit

    SvaraRadera
  2. Snygg halsduk! Gillar färgen starkt:)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...