tisdag 24 januari 2012

Baskilusker

Hallojsan

Ett litet snabbt inlägg mellan febertopparna bara. Nu har jag haft nästan 40 grader i två dagar och har knappt orkat laga mat till mina sjuka barn.... jo, vi har verkligen en sjukstuga här hemma. Lillkråkan vill gärna gå till skolan i morgon men mådde illa på kvällen så jag vet inte jag... Det går nämligen både influensa och maginfluensa på skolan just nu! Lillkråkan var en sväng till skolan i går och då skickade de hem två som spydde och en tredje som mådde illa.

Så nu ska jag gå och lägga mig igen. Jag har inte gjort något annat än att sovit de här två dagarna känns det som.... och jag som hade planerat att handla till min lilla hemlisvän igår. Tyvärr får hon vänta lite.

Kram på er alla.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...