lördag 14 januari 2012

Ännu ett UFO

Hallojsan

Jag fick just skäll av min kära syster för att jag inte har uppdaterat bloggen på länge. Och hon har så rätt, det har jag inte. Helt enkelt för att jag inte har gjort något färdigt ännu.
Men ni kan få se ett UFO:

Jag virkar en resårmönstrad halsduk till mig själv. Och i vanlig ordning räcker inte garnet. Jag skulle vilja göra den nästa dubbelt så bred men garnet har jag fått av min svärmor som hon köpte på Syfestivalen i Jönköping. Lappen på vad garnet heter finns inte kvar. Så inte kan jag googla efter den heller.
Den är nu nerstoppad i en "UFO-påse" och får ligga där tills jag bestämt vad jag ska göra. Det blir antingen att repa upp och göra den kortare (den är nu ca 180 cm) så att det kan bli bredare eller så väntar jag tills jag springer på garnet igen.

Jag har virkat på presenten till lillkråkan också, så bild på den kommer lite senare. Ingen av er har ännu gissat rätt på vad det kommer att bli.

Nu inser jag att nu har datumet för ettårsdagen på bloggen passerat och jag har ännu inte förberett någon tävling. Rackarns mig! Får se om jag kanske hinner med det denna helg.
Nu STÄDA!

Ha de så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...