måndag 26 december 2011

Pysselstafett

Hallojsan

Det är min tur i Jonna D:s pusselstafett och pinnen fick jag utav Landsvägsungar med temat JUL. Nu är det ju så att detta inlägg skulle jag ha gjort för en-två veckor sedan då pinnen räcktes över redan den 6 december och jag hade då hela två veckor på mig att ordna detta inlägg. Men nu blev det som det blev med julförberedelserna så jag gör detta nu istället.

Mitt bidrag är ett väldigt enkelt pyssel som sysselsätter och roar mycket små barn lika väl som vuxna.
För några år sedan köpte jag på mig ett gäng sådana här från Ikea:


De fanns, då i alla fall, i alla möjliga färger och kostade endast 19 kr för 48 stycken julgranskulor i olika färger. När vi har folk hemma innan jul eller mellan jul och nyår brukar dessa kulor åka fram tillsammans med en liten burk med glitter och klistermärken, så samlas vi runt bordet och pysslar en liten stund tillsammans. Ingenting som tar plats eller är svårt att ta fram och inte heller jobbigt eller tar tid att plocka undan innan middagen ska fram.

Här är resultatet av några kulor mina barn har gjort genom åren:

Nu lämnar jag stafettpinnen vidare till Jonna D som själv avslutar stafetten för Lag 1 och hon får temat GLITTER OCH GLAMOUR med tanke på att firandet av det nya året närmar sig.

Ha de så gott.

2 kommentarer:

 1. Det här tar jag till mig :)
  God fortsättning!
  Annika

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken fantastiskt bra ide. Det måste jag nog prova på till nästa år. Tusen tack för att du ville vara med och god fortsättning.
  //jonna d

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...