onsdag 14 december 2011

Jo, jag finns här....

....men har inte riktigt kommit igång med virkningen ännu så jag har ingenting att visa upp. Jag har haft otroligt mycket att göra på jobbet och det har blivit så att jag har tagit hem det, tid och ork har helt enkelt inte funnits till virkningen. Jag har dock virkat lite smått på ett par julklappar, men de kan jag inte visa upp ännu, då jag tror att mottagarna läser bloggen.
Men det är ett eget mönster som jag tänker lägga upp här efter jul. 

Nu ska det i alla fall lugna ner sig lite på jobbet då alla måsten är gjorda och jag kan koncentrera mig på virkningen. Jag vill så gärna göra en sjal av kärleksknutar. Jag har gjort ett försök men slutade ganska snabbt då orken och koncentrationen inte var helt fokuserad på uppgiften. Får hoppas på lite mellandagsro då jag ska vara lite ledig.

Ha de så gott alla mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...